Rólunk
Áraink Galéria Termékek Kapcsolat Partnerek Jó tudni

" Az olcsó ár vonzó érdekessége hamarabb elmúlik  mint a rossz minőség okozta keserűség "


Néhány parkettás munkafolyamat házilag is kivitelezhető, mint például a laminált parketta lerakása, de ez is igényel némi gyakorlatot.  Figyelni kell a dilatációs hézagok meghagyására, a burkolólapok gondos összerakására, mivel ezek sérülékenyek. Csapozása és a kopó réteg letöredezhet, ezen kívül a minimális "hajózás" szabályát betartva megfelelő átfedéssel, toldásokkal legyenek a sorok lerakva!

Ugyan ide sorolhatnám parketta csiszolását és lakkozását is, nem beszélve hagyományos parketta szegezett vagy ragasztott módon való fektetéséről és annak javítgatásáról.

Elsőre sok fáradságos munkával jelentős anyagi kárt és bosszúságot okozhatunk magunknak. Hasonló eredménnyel járhat ha az iparos felületes tudással rendelkezik, hanyag módon végzi munkáját, ne adj Isten még az anyagot is lespórólja. 

Ezért ajánlatos több szakemberrel is beszélni,és azt választani aki érthetően el tudja mondani mit fog csinálni a parkettájával, hogy milyen anyagokat fog használni. Az ilyen kivitelező feltételezhetően megfelelő szakmai tudással bír és lelkiismeretesen végzi munkáját! 

Hívjon minket bizalommal!